Nieuws

Nieuwe coronaregels bij bezoek gemeenschapshuis

Beste gebruikers van MFC De Meulewiek,

Corona vraagt sinds voorjaar 2020 onze aandacht. Voorschriften werden tot nu toe aangereikt door de gemeente Horst aan de Maas. Deze voorgeschriften werden door de Stichting overgenomen, toegepast en doorgestuurd naar jullie. De gemeente ontleende de betrokken voorschriften  ook weer aan de regelgeving van het Rijk.

Het Rijk heeft nu een landelijke website ingericht waar de voorschriften op een eenvoudige wijze toegankelijk zijn. Daarmee stopt de gemeente Horst aan de Maas met de toezending van de informatie en dus ook het Stichtingsbestuur met het doorsturen ervan.

Uitgangspunt wordt nu dat jullie als gebruikers zelf de landelijke website volgen en raadplegen. Als Stichtingsbestuur doen wij dat ook. Echter er volgt geen afzonderlijke berichtgeving meer vanuit ons naar jullie. Die informatie via de website van het Rijk is altijd sneller beschikbaar en onze berichtgeving voegt daar inhoudelijk niets aan toe, slechts een herhaling.

Zie onderstaande mail van de gemeente voor de links. Verder kunt je je op de volgende webpagina abonneren op berichten als de voorschriften veranderen  Avondlockdown en buurthuizen - LSA (lsabewoners.nl)

En zoals de gemeente aan geeft: Mochten jullie er, na het lezen van de handreiking, niet uitkomen of is er een vraagstuk neem dan gerust contact op.


Agenda

Bestuursvergadering: woensdag 15 december