MFC De Meulewiek - Vacature Coördinator
Advertentie Coordinator

Donateurs project “Bouwen Binden Beleven”


Dit voorjaar, 2021, is het project “Bouwen Binden Beleven” van Stichting Gemeenschapshuis Meterik grotendeels afgerond.

Gesteund door een massale vrijwillige inzet van de dorpsgemeenschap is er gebouwd. In, aan en op het gebouw. Stichting Gemeenschapshuis Meterik heeft daarbij fors geïnvesteerd in de verbeteringen van De Meulewiek. Daarnaast werd de Stichting bijzonder en ruimhartig geholpen door bijdragen van onderstaande donateurs. Zonder deze ondersteuning was ons doel niet realiseerbaar. Het doel om de inwoners, Meterik-ers, jong en oud te binden aan alles wat er in het gemeenschapshuis gebeurt, om verenigingen te faciliteren, mensen te informeren, inwoners een goede dag en beleving te bezorgen en de ontmoetingen in Meterik versterken. Bouwen aan de gemeenschap en aan de (be-) leefbaarheid. Bouwen – Binden – Beleven.

                                        bouwen binden beleven

Donateurs BBB passend


Gemeente Horst aan de Maas

www.horstaandemaas.nl


Provincie Limburg

www.limburg.nl


Coöperatiefonds RabobankNoord Limburg

www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-limburg/


VSB Fonds

www.vsbfonds.nl


Oranje fonds

www.oranjefonds.nl


Hendrixstichting

www.hendrixstichting.nl


Stichting Sobriëtas

www.sobrietas.nl


Konferentie Nederlandse Religieuzen – Projecten in Nederland

www.knr.nl/pin/


Stichting van Straaten fonds

www.vanstraatenfonds.nl


Postcodeloterij buurtfonds

www.postcodeloterijbuurtfonds.nl


Wonen Limburg

www.wonenlimburg.nl


Dorpsraad Meterik

www.dorpsraadmeterik.nlIntroductie

MFC De Meulewiek: gastvrij!

MFC De Meulewiek is in het verleden gebouwd met de hulp van de Meterikse gemeenschap en fungeert sindsdien als het kloppend hart van Meterik. Onlangs is De Meulewiek met vele vrijwilligers grondig verbouwd tot een schitterende, gastvrije en duurzame accommodatie.

Vele verenigingen en groepen vinden in De Meulewiek wekelijks hun onderdak voor bijeenkomsten, repetities en uitvoeringen. Ook voor buitendorpse verenigingen en groepen bestaat de mogelijkheid om ruimten af te nemen en hun activiteiten te ontplooien. Daarnaast wordt De Meulewiek ook steeds meer gebruikt voor uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten. Via de lokale horeca kunnen er ook bruiloften en feesten in De Meulewiek gevierd worden.

In de agenda kunt u de reserveringen en bezettingsmogelijkheden bekijken en via de coördinator laten vastleggen.

Overigens zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator voor De Meulewiek. De huidige coördinator, ”ózze” Wiel, stopt na 30 jaren trouwe dienst. Klik hier voor de vacature.

Verder bevindt zich in een afzonderlijk deel van het gebouw het Poolse Servicepunt met winkel voor de Poolse arbeidsmigranten. In een ander gedeelte van het gebouw is de jongerensociëteit OJC Knor gevestigd.

De hoofdingang van de Meulewiek bevindt zich aan de Speulhofsbaan (kijkend naar het gebouw rechts bij de parkeerplaatsen). Het Poolse Servicepunt en OJC Knor hebben elk een eigen ingang.

Deze website moet binnenkort nog worden vernieuwd en gevuld met actuele foto's en nieuw beeldmateriaal. Afbeeldingen zullen nu nog afwijken van de schitterende situatie na de verbouwing. Nog even geduld a.u.b. maar klik hier, hier en hier voor een indruk van de nieuwe situatie.

Nieuws

 


Vacature

Stichting Gemeenschapshuis Meterik is op zoek naar een coördinator voor De Meulewiek. Ben jij of ken jij de spin in het web welke de gastvrijheid van De Meulewiek uitdraagt en invulling geeft? Zie de vacature.

Agenda

Bestuursvergadering: woensdag 25 mei, aanvang 20.30 uur.
Jaarvergadering: woensdag 6 juli, aanvang 20.00 uur.